iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.5 10

Werkwijze iQ Makelaars Oost-Groningen

Dé professionele No Cure No Pay makelaar

iQ Makelaars Oost-Groningen is een professionele en betrokken partner, die je graag helpt bij het kopen of verkopen van een huis. Dankzij onze persoonlijke en betrokken werkwijze ontvang je altijd maatwerk: wij nemen de tijd voor jou, en luisteren altijd naar jouw ideeën en wensen. We vertellen je hier graag meer over onze unieke werkwijze, waarin 5 zekerheden centraal staan.

Neem gerust contact op

Makelaar Winschoten

Zekerheid 1: No Cure No Pay: altijd het beste verkoopresultaat

iQ Makelaars Oost-Groningen hanteert altijd een No Cure No Pay werkwijze. Dit betekent dat jij pas hoeft te betalen zodra wij jouw huis succesvol verkopen, we rekenen dus geen intrekkingskosten! Hierdoor zijn wij net als jij gemotiveerd om het allerbeste verkoopresultaat te behalen, en we voorzien je dan ook altijd van eerlijk en transparant advies. Bijvoorbeeld over de vraagprijs, via onze gratis en vrijblijvende waardebepaling.

Werkwijze - iQ Makelaars Oost-Groningen

Lokale makelaar, landelijk netwerk

iQ Makelaars Oost-Groningen is een lokale makelaar, gespecialiseerd in de woningmarkt van Oost-Groningen. Tegelijkertijd zijn we onderdeel van de landelijke organisatie iQ Makelaars. Hierdoor kunnen we gebruik maken van onder andere kwalitatief hoge juridische ondersteuning en een professioneel marketingteam vanuit het hoofdkantoor. We combineren lokale kennis en snelheid met landelijke slagkracht!

iQ Makelaars Landelijk

Zekerheid 2: De beste online en offline marketing

Bij iQ Makelaars Oost-Groningen zijn we gespecialiseerd in online marketing. Via een uitgebreide online marketingcampagne geven brengen we elke woning breed onder de aandacht! We plaatsen jouw woning niet alleen op Funda en andere woningwebsites (Pararius, Funda, Jaap, Huislijn, LuxuryHomes), maar we kunnen ook advertentiecampagnes starten via Google Ads en sociale media. Naast online marketing, zetten we jouw woning ook offline écht in the picture. Zo verzorgen we een unieke brochure voor je huis, en plaatsen we aansprekende te koop-borden in je tuin of aan het raam.

Meer over onze marketing

Zekerheid 3: Altijd snel en flexibel

iQ Makelaars Oost-Groningen werkt niet met een 9 tot 5 mentaliteit: wij zijn werkzaam op de momenten die uitkomen voor jou en voor potentiële kopers van jouw huis. Daarom staan we als verkoopmakelaar ook op zaterdag en in de avonduren klaar om aan de slag te gaan, bijvoorbeeld met een bezichtiging. Wanneer er vraag is naar een bezichtiging organiseren we deze diezelfde of de volgende dag nog. Met deze snelle en flexibele werkwijze pakken we alle kansen op verkoop mee!

Bekijk ons verkoopproces

 

Zekerheid 4: Fanatiek en enthousiaste makelaarsteam

Bij iQ Makelaars Oost-Groningen werken enkel gedreven en fanatieke makelaars, die een passie hebben voor het werk dat zij doen. Met vakkundigheid en deskundigheid streven we er naar om altijd de beste resultaat te behalen. Onze makelaars staan voor je klaar, en vinden het belangrijk dat je je thuis voelt bij iQ Makelaars; binnen onze persoonlijke werkwijze sta jij als klant altijd centraal. Koop of verkoop, geen uitdaging is te groot!

Neem contact op

Zekerheid 5: 100% klanttevredenheid

Wij zien het als ons grootste doel om jou een positieve ervaring te geven bij iQ Makelaars Oost-Groningen. Wij willen áltijd net een stapje extra voor je doen vanuit onze 9+ mentaliteit. Dit is wat ons écht onderscheidt van traditionele makelaarskantoren. En dat merk je! Onze moderne en persoonlijke aanpak in combinatie met traditionele kwaliteit, zorgen altijd voor het beste resultaat.

Bekijk onze Funda reviews

Meer weten over onze werkwijze?

Neem gerust contact op met iQ Makelaars Oost-Groningen. Wij helpen je graag verder!

Verstuur

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Oost-Groningen
Venne 112
9671 EW Winschoten 

E: oost-groningen@iqmakelaars.nl
T:  0597 - 726 866

0597 - 726 866

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen