iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
245 reviews
iQ Makelaars Funda
9.5 10

Huis op Funda plaatsen

Wil je jouw huis op Funda plaatsen? Funda is het populairste platform onder woningzoekenden in Nederland, dus een huis op Funda plaatsen is misschien wel de makkelijkste manier om jouw huis snel te verkopen. Als particulier kun je echter geen huis op Funda zetten; hiervoor heb je de hulp nodig van een makelaar. iQ Makelaars Oost-Groningen plaatst jouw huis prominent op Funda, als onderdeel van een uitgebreide marketingstrategie.

Neem vrijblijvend contact op

Huis op Funda plaatsen

Huis op Funda? Kies iQ Makelaars in Winschoten!

  • Jouw huis snel verkocht via Funda
  • Persoonlijke en betrokken makelaar
  • Veel kennis van de lokale woningmarkt
  • Flexibel beschikbaar en bereikbaar
  • Altijd een scherp makelaarstarief

Funda: moderne marketing

Tegenwoordig is online marketing een ontzettend belangrijk aspect van het verkoopproces. Door jouw huis op Funda te zetten, genereren we al zo'n 70% van alle aandacht die de woning in totaal krijgt. Naast Funda gebruikt iQ Makelaars Oost-Groningen ook andere woningwebsites (Jaap, Huislijn, Pararius) en andere kanalen (Google Ads, sociale media) om de kansen op snelle verkoop nog verder te vergroten. Daarom kies je voor iQ Makelaars Oost-Groningen wanneer je jouw huis via Funda wilt verkopen!

Meer over onze marketing

No Cure No Pay makelaar

iQ Makelaars in Winschoten is een No Cure No Pay makelaar. Vanuit deze werkwijze nemen wij een verkoopopdracht enkel aan wanneer wij er vertrouwen in hebben dat we de woning daadwerkelijk kunnen verkopen. Jij betaalt namelijk pas wanneer jouw huis ook echt verkocht is! Hierdoor ben je verzekerd van eerlijk advies en transparantie. Doordat wij als No Cure No Pay makelaar zijn aangesloten bij brancheorganisatie VBO Makelaars, kunnen wij snel en gemakkelijk jouw huis op Funda plaatsen.

Meer over onze werkwijze

Wil jij jouw huis in Winschoten op Funda plaatsen?

Neem contact op met iQ Makelaars Oost-Groningen!

Contact

iQ Makelaars Oost-Groningen
Venne 112
9671 EW Winschoten 

E: oost-groningen@iqmakelaars.nl
T:  0597 - 726 866

0597 - 726 866

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen