Huis op Funda plaatsen

Wil je jouw huis op Funda plaatsen? iQ Makelaars Oost-Groningen zorgt voor een prominente plaatsing op Funda en andere woningwebsites zoals Jaap en Huislijn. Zo komt jouw huis voorbij op het scherm van alle woningzoekenden in jouw regio en is een potentiële koper snel gevonden! iQ Makelaars is een makelaar die het verschil maakt. Wij handelen snel en zorgen voor moderne marketing voor jouw woning.

Neem vrijblijvend contact op

Huis op Funda plaatsen

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Oost-Groningen?

  • 24/7 beschikbaar, ook op zaterdag of in de avonduren
  • Altijd een scherp tarief
  • Kennis van de lokale markt
  • Groot netwerk in de regio
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding

Moderne marketing

Een huis verkopen bestaat uit het creëren van kansen.Je huis op Funda plaatsen zorgt voor ca. 70 % van alle exposure voor jouw woning. Daarnaast haalt iQ Makelaars alles uit de kast om nog meer kijkers en kansen op verkoop te creëren: wij starten onder andere een Google campagne op en promoten jouw huis op sociale media. Zo krijgt jouw woning veel aandacht bij de juiste doelgroep. Speciaal voor buitenlandse huizenzoekers hebben wij een landelijk platform waarop wij jouw woning presenteren aan expats.

Meer over onze marketing

Onze werkwijze

iQ Makelaars Oost-Groningen werkt altijd op basis van No Cure, No Pay. Wij nemen pas een verkoopopdracht aan als wij er vertrouwen in hebben dat we de woning daadwerkelijk kunnen verkopen. Je krijgt van ons een eerlijk advies en daarnaast rekenen wij geen intrekkingskosten. We zijn allemaal gebaat bij een realistische vraagprijs. Het kantoor van iQ Makelaars is aangesloten bij brancheorganisatie VBO Makelaars. Dit zorgt ervoor dat wij een directe koppeling met Funda hebben zodat wij gemakkelijk en snel jouw huis op Funda plaatsen.

Meer over onze werkwijze

Wilt je jouw huis op Funda plaatsen?

Neem dan snel contact op met iQ Makelaars Oost-Groningen

Contact

iQ Makelaars Oost-Groningen
Venne 112
9671 EW Winschoten 

E: oost-groningen@iqmakelaars.nl
T:  0597 - 726 866

0597 - 726 866

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen