iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.5 10

Over iQ Makelaars Oost-Groningen

Welkom bij iQ Makelaars Oost-Groningen, dé aankoop- en verkoopmakelaar van Winschoten en omgeving. Ons enthousiaste makelaarsteam staant voor je klaar. Wij weten als geen ander dat het verkopen of het kopen van een huis een grote stap is, en bieden je daarom graag alle begeleiding die je nodig hebt. Door onze persoonlijke aanpak en onze kennis van de lokale woningmarkt maken we écht het verschil! Een huis kopen of verkopen doe je dan ook samen met iQ Makelaars Oost-Groningen.

Neem vrijblijvend contact op

Makelaar Oost-Groningen

Onze missie

Ons doel is om elke klant volledig ontzorgen op het gebied van wonen. Een wereld die voor de ‘gewone’ burger meer vragen dan antwoorden kent, iQ Makelaars maakt deze wereld toegankelijk voor iedereen.

 

Onze werkwijze

We maken het verschil door een No Cure No Pay werkwijze, een specialisatie in marketing én snelheid en flexibiliteit in handelen. Ook in de avond en op zaterdag zijn we bereikbaar, zodat we alle kansen op verkoop meepakken.

Meer over onze werkwijze

Onze visie

Met iQ Makelaars willen we een vooruitstrevende alleskunner zijn op het gebied van wonen. Denk hierbij aan een one-stop-shop, waarbij we transformeren van makelaar naar woonadviseur. Zodat we groeien door uit elke transactie een nieuwe te halen.

 

Onze geschiedenis

Toen Norbert Wegter  in 2015 besloot verhuurmakelaar 123Wonen over te nemen, had hij altijd al de droom om deze formule uiteindelijk ook door te zetten in de koopmakelaardij. In 2018 was het zo ver: iQ Makelaars werd opgericht. Een nuchter en hardwerkend makelaarskantoor met lokale franchise vestigingen. Zodat iedere koper of verkoper van een nieuwe woning op de best mogelijke manier ondersteund kan worden bij de aankoop of verkoop van zijn/haar woning.

Met inmiddels 20 collega’s op het hoofdkantoor in Almelo en 25 lokale vestigingen door heel Nederland is iQ Makelaars niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ons doel is vanzelfsprekend een woning voor een zo hoog mogelijke prijs te verkopen. De marketing is een uitgebalanceerde combinatie van online zichtbaarheid, glanzend papier en uitgebreide bezichtigingen. Alles met een persoonlijke touch! Wij vinden het normaal om ook in het weekend en na 17.00uur beschikbaar te zijn voor onze klanten, en bovendien werken we altijd op basis van No Cure No Pay.

We hopen je snel te mogen begroeten bij een van onze vestigingen!

Directie iQ Makelaars B.V.
Norbert Wegter

Directie iQ Makelaars

iQ Makelaars in de landelijke pers

Andere iQ Makelaars kantoren

We hebben landelijke slagkracht met onze franchise formule maar hebben in elke regio een lokale specialist aan het werk. Neem iQ Makelaars Amsterdam als voorbeeld:

Ook deelnemen aan het succes van iQ Makelaars?
iQ Makelaar worden

Contact

iQ Makelaars Oost-Groningen
Venne 112
9671 EW Winschoten 

E: oost-groningen@iqmakelaars.nl
T:  0597 - 726 866

0597 - 726 866

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen