iQ Makelaars Feedbackcompany 9,5 10
iQ Makelaars Funda
9,6 10

Aankoopmakelaar Winschoten

Wij begeleiden je bij de aankoop van jouw woning

Huis kopen met makelaar in Winschoten?

Je bent van plan een woning te gaan kopen in Winschoten en daar komt veel bij kijken. Schakel daarom een aankoopmakelaar van iQ Makelaars Oost-Groningen in. Wij kunnen je ondersteunen bij jouw zoektocht naar jouw droomhuis en de vervolgstappen in het aankoopproces. Heb je al een geschikte woning gevonden en bezichtigd? Dan kunnen wij je ook vanaf de tweede bezichtiging ondersteunen en adviseren in het vervolgproces.

Neem gerust contact op

Aankoopmakelaar Winschoten

Wat is jouw woning waard?

Vraag een gratis waardebepaling aan

 

Wat doet een aankoopmakelaar?

Kort door de bocht helpt en ondersteunt een aankoopmakelaar je bij het vinden van een geschikte woning. Aangezien het kopen van een huis een grote stap is, kan het handig zijn om een aankoopmakelaar in te schakelen voor het hele kooptraject of een deel hiervan.

Advies en ondersteuning bij aankoop woning

Tijdens de bezichtiging zal de aankoopmakelaar diverse notities maken en deze worden later met je besproken. Op de basis van de bezichtiging en onze lokale marktkennis kunnen wij je adviseren over een realistische aankoopprijs, bouwtechnische aspecten en de aankoopstrategie.

Verder in het aankoopproces kunnen wij je ook ondersteunen met een aantal juridische zaken zoals het doornemen van het concept koopcontract, de eindinspectie en de eigendomsoverdracht bij de notaris. Benieuwd naar de kosten van een aankoopmakelaar? Bekijk hier de kosten van een makelaar

Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je op

Verstuur

Contact

iQ Makelaars Oost-Groningen
Venne 112
9671 EW Winschoten 

E: oost-groningen@iqmakelaars.nl
T:  0597 - 726 866

0597 - 726 866

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen