iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.5 10

Hoe verkoop ik mijn huis?

Belangrijke factoren bij de verkoop

Ben je benieuwd hoe het verkopen van een huis met iQ Makelaars Oost-Groningen in zijn werk gaat? Bij het verkoopproces komt ontzettend veel kijken. We lichten graag een aantal zaken toe die van grote invloed zijn op het uiteindelijke verkoopresultaat. Met onze unieke werkwijze verkopen we jouw huis snel, veilig en voor de beste prijs!

Meer over onze werkwijze

Hoe verkoop ik mijn huis? Met iQ Makelaars Oost-Groningen!

  • Dé specialist op de lokale woningmarkt
  • Ervaren makelaar met een persoonlijke aanpak
  • Inzet van de nieuwste marketingtechnieken
  • Werkwijze op basis van No Cure No Pay
  • Snel en flexibel beschikbaar

Prijsstelling en verkoopstrategie

Hoe verkoop ik mijn huis? Met goede voorbereiding! Voorafgaand aan het verkoopproces is het belangrijk om de juiste vraagprijs voor jouw woning te bepalen. Dit is een strategische overweging op basis van verschillende factoren. Als uitgangspunt nemen we altijd de waardebepaling. iQ Makelaars Oost-Groningen biedt je altijd een gratis en vrijblijvende waardebepaling van jouw woning, waarmee we je advies geven over de verkoopprijs en verkooptijd van de woning. In overleg met jou wordt de uiteindelijke vraagprijs (of eventueel bieden-vanafprijs) bepaald, en bovendien ontwerpen we een unieke verkoopstrategie. Als makelaar in Winschoten weten we precies hoe we jouw woning het beste kunnen verkopen!

Neem gerust contact op

Professionele fotografie voor jouw huis

Om jouw woning snel te verkopen zorgt iQ Makelaars Oost-Groningen voor aansprekende foto's. Voorafgaand aan de fotografie geven wij je gratis stylingadvies. Vaak kan het herschikken van meubilair, het witten van voegwerk of het opbergen van rommel een groot verschil maken! Wanneer de woning piekfijn in orde is, zorgen wij voor professionele fotografie. We zijn flexibel in onze werkwijze, zodat de foto's altijd op een zonnige dag gemaakt worden.

Meer over ons verkoopproces

iQ Marketingstrategie

iQ Makelaars Midden-Groningen onderscheidt zich door een specialisatie in marketing. We ontwerpen altijd een aansprekende verkoopadvertentie voor jouw woning, en plaatsen deze op verschillende woningplatforms. Daarnaast kunnen we advertentiecampagnes inrichten via Google Ads en sociale media, waarmee we het bereik nog verder vergroten. Hoe meer mensen de woning zien, hoe groter de kans op succesvolle verkoop! Benieuwd hoe onze marketingstrategie er verder uit ziet?

Bekijk onze uitgebreide marketing

Benieuwd naar de waarde van jouw woning?

Vraag een gratis waardebepaling aan!

Open huis en bezichtigingen

Wanneer we jouw huis gaan verkopen zorgt iQ Makelaars Oost-Groningen ervoor dat zoveel mogelijk mensen de woning kunnen komen bekijken. Daarom organiseren we kosteloos een Open Huis, en bovendien organiseren we onbeperkt bezichtigingen. Een Open Huis haalt geïnteresseerden sneller over om een bod uit te brengen, ook omdat zij zich gaan realiseren dat er meer potentiële kopers zijn. Bovendien probeert iQ Makelaars bij Open Huizen en bezichtigingen zoveel mogelijk te weten te komen over de achtergrond van de bieders. Deze informatie kunnen we weer gebruiken bij het bepalen van een onderhandelingsstrategie.

iQ Makelaars als jouw verkoopmakelaar

Huis verkopen? Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Contact

iQ Makelaars Oost-Groningen
Venne 112
9671 EW Winschoten 

E: oost-groningen@iqmakelaars.nl
T:  0597 - 726 866

0597 - 726 866

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen