iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.5 10

Verkopen aan Expats Oost-Groningen

Jouw huis verkopen aan expats in Oost-Groningen? Dan ben je bij iQ Makelaars Oost-Groningen aan het juiste adres. Wij kennen de lokale woningmarkt als geen ander, en bovendien zijn we gespecialiseerd in het verkopen aan expats. Gedurende het verkoopproces staan wij aan jouw zijde met alle advies en begeleiding die je nodig hebt.

Huis verkopen aan expats Oost-Groningen

Een expat is iemand die tijdelijk of permanent in het buitenland verblijft voor zijn of haar werk. In Nederland zijn steeds meer expats te vinden, en mede door de Rijksuniversiteit kent ook de provincie Groningen veel expats. Expats zijn vaak kapitaalkrachtig, en gaan dus ook steeds vaker over op het kopen van een huis in Groningen. iQ Makelaars Oost-Groningen helpt je jouw huis te verkopen aan expats!

Ga naar Expat Homes Holland

Expat Homes Holland

Expat Homes Holland

iQ Makelaars doet er alles aan om jouw huis in Oost-Groningen snel te verkopen. We hebben dan ook een eigen platform, Expat Homes Holland, waarop wij ons aanbod presenteren aan internationale woningzoekers in Nederland. Een huis verkopen aan expats doe je daarom het beste samen met iQ Makelaars Oost-Groningen, dé expat makelaar van Nederland.

Contact | Verkopen aan Expats

Verstuur

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Oost-Groningen
Venne 112
9671 EW Winschoten 

E: oost-groningen@iqmakelaars.nl
T:  0597 - 726 866

0597 - 726 866

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen