Makelaar Oost-Groningen

Uw huis verkopen in Oost-Groningen? Dan heeft u een betrouwbare en professionele makelaar in Oost-Groningen nodig. Makelaar Oost-Groningen iQ Makelaars heeft veel ervaring op de lokale woningmarkt en weet hoe uw woning het beste verkocht kan worden. Wij bieden altijd een gratis waardebepaling aan!

Vrijblijvende waardebepaling

iQ Makelaars in Oost-Groningen stelt vast voor welke prijs uw woning een realistische kans maakt om verkocht te worden. Wanneer u een waardebepaling bij ons aanvraagt ontvangt u deze binnen 48 uur. Wanneer onze makelaar in Oost-Groningen langskomt voor de waardebepaling, neemt deze de maten op van uw woning en ook bijzonderheden worden meegewogen. Omdat iQ Makelaars in Oost-Groningen op basis van No Cure No Pay werkt krijgt u van ons altijd een eerlijk advies. Wij berekenen geen opstartkosten of intrekkingskosten, daarom zijn ook wij gebaat bij een realistische vraagprijs.

Uw huis verkopen

Uw huis verkopen is een belangrijke beslissing waarbij veel zaken komen kijken. iQ Makelaars in Oost-Groningen geeft u kosteloos advies over het stylen van uw woning, zoals het rangschikken van meubels en opbergen van spullen. Wij werken met een flexibele planning zodat er altijd foto’s gemaakt kunnen worden op een overwegend zonnige dag: een veel mooier resultaat dus! Uw woning krijgt ook altijd speciale aandacht door de organisatie van een open huis. Er zijn dus veel voordelen aan het inschakelen van een makelaar in Oost-Groningen.

Wilt u uw huis verkopen in samenwerking met een makelaar in Oost-Groningen? Dan zit u goed bij iQ Makelaars in Oost-Groningen: lokale professionals. Wij werken altijd op basis van No Cure No Pay.

Succesvol verkocht in Midden-Groningen:

 

Contact

iQ Makelaars Oost-Groningen
Venne 112
9671 EW Winschoten 

E: oost-groningen@iqmakelaars.nl
T:  0597 - 726 866

0597 - 726 866

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen