iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.5 10

Kosten makelaar Winschoten

Benieuwd naar de kosten makelaar Winschoten? Wanneer je van plan bent om een makelaar in te schakelen is het goed om van tevoren een indicatie van de kosten te hebben, want er kunnen onderling grote verschillen zijn in de kosten van een makelaar in Winschoten. iQ Makelaars Oost-Groningen vertelt je meer over de makelaarskosten.

Makelaarskosten: courtage

Veel makelaars berekenen de kosten voor het verkopen van jouw huis op basis van courtage. Courtage is een percentage over de verkoopprijs die jij aan de makelaar betaalt. De kosten makelaar Winschoten hangen hierdoor af van het behaalde resultaat: levert de woning minder op dan verwacht, dan zijn de makelaarskosten ook minder hoog. Belangrijk is om niet alleen naar de makelaarskosten te kijken, maar ook naar de dienstverlening die je hiervoor terugkrijgt.

Wat gaat het kosten?

Bij iQ Makelaars rekenen we niet met een vast courtage percentage, omdat onze dienstverlening uniek en op maat is. Zijn er dingen die jij graag zelf regelt, en wat verwacht je precies van het verkoopproces? Op basis hiervan stellen wij het courtage percentage vast. De kosten makelaar Winschoten zijn dus afhankelijk van jouw wensen en eisen. Bij iQ Makelaars in Winschoten kun je jouw huis al verkopen vanaf 1% inclusief BTW.

Meer weten over de makelaarskosten Winschoten?

Neem direct contact op met iQ Makelaars Oost-Groningen, of vraag onze gratis waardebepaling aan. In onze uitgebreide waardebepaling leggen we ook het courtage percentage in jouw situatie vast.

 

Contact

iQ Makelaars Oost-Groningen
Venne 112
9671 EW Winschoten 

E: oost-groningen@iqmakelaars.nl
T:  0597 - 726 866

0597 - 726 866

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen