iQ Makelaars Feedbackcompany 9,5 10
iQ Makelaars Funda
9,6 10

Kosten makelaar Winschoten

Bent u benieuwd naar de kosten makelaar Winschoten? Wanneer u van plan bent om een aankoopmakelaar in te schakelen is het goed om van tevoren een indicatie van de kosten te hebben. Er bestaan soms grote verschillen in de kosten van een aankoopmakelaar. iQ Makelaars zet voor u op een rij wat de kosten kunnen zijn.

Aankoopmakelaar inschakelen

Er zijn veel voordelen verbonden aan het inschakelen van een aankoopmakelaar. Deze heeft veel kennis en ervaring met onderhandelen, en helpt bij het vinden van het juiste huis. Een aankoopmakelaar ziet dingen die u niet ziet, blijft altijd zakelijk en neemt de administratieve zaken van u over. Het inschakelen van een aankoopmakelaar kan dus, ondanks de verbonden kosten makelaar Winschoten, zeer veel voordeel opleveren.

Wat gaat het kosten?

Een aankoopmakelaar rekent courtagekosten: kosten makelaar Winschoten. Meestal worden deze kosten na aankoop van een woning bij de notaris voldaan. De prijs is vaak gebaseerd op het resultaat van de onderhandelingen; er wordt dan een percentage berekend van het bedrag dat de makelaar van de vraagprijs af heeft weten te krijgen. Soms rekenen aankoopmakelaars een vast tarief voor het verlenen van hun diensten. Zo weet u al op voorbaat wat de hulp van een aankoopmakelaar u gaat kosten.

We hopen dat u een beter idee heeft gekregen van de kosten makelaar Winschoten. Denkt u er over om hulp in te schakelen bij de aankoop van een woning? iQ Makelaars Oost-Groningen helpt u graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op door het formulier in te vullen.

Contact

iQ Makelaars Oost-Groningen
Venne 112
9671 EW Winschoten 

E: oost-groningen@iqmakelaars.nl
T:  0597 - 726 866

0597 - 726 866

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen