iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.5 10

Makelaar Winschoten

Ben je van plan een huis te kopen of verkopen in Winschoten? Niet alleen bij het verkopen maar ook bij het aankopen van een huis kan het verstandig zijn om een makelaar in te schakelen. Een makelaar Winschoten neemt je veel werk uit handen, en bovendien weet een professionele makelaar jouw verkoop of aankoop naar een hoger niveau te tillen. iQ Makelaars Oost-Groningen is een professionele makelaar Winschoten die graag voor jou aan de slag gaat. Neem gerust contact op om erachter te komen wat wij als makelaar in Winschoten voor jou kunnen betekenen!

Neem contact op

Makelaar Winschoten

Waarom iQ Makelaars in Winschoten?

  • Ervaren in verkoop en aankoop
  • Specialist op de lokale woningmarkt
  • Toegang tot uitgebreide marketing
  • Altijd een passende aanpak op maat 
  • Ook buiten kantooruren beschikbaar

Wonen in Winschoten

Winschoten is de hoofdplaats van de gemeente Oldambt, in het oosten van de provincie Groningen. De stad heeft een bruisend centrum, met vele winkels en historische panden. Daarnaast biedt de omgeving van Winschoten meer dan genoeg mogelijkheden om te wandelen of fietsen in de natuur, van het Stadspark tot aan het Oldambtermeer! Als makelaar Winschoten weten wij als geen ander hoe heerlijk het is om te wonen in deze mooie stad. Ben jij van plan naar Winschoten te verhuizen, of wil je juist jouw woning verkopen? iQ Makelaars Oost-Groningen voorziet je graag van passend advies en persoonlijke begeleiding. Samen gaan we voor de beste resultaten!

Over iQ Makelaars 

Huis verkopen: advies en begeleiding

Bij het verkopen van een huis komt veel kijken: van het bepalen van een verkoopstrategie tot het creëren van een advertentie, het organiseren van Open Huizen en het voeren van onderhandelingen. Daarom kiezen de meeste mensen ervoor om de verkoop van hun woning over te laten aan een professionele makelaar. Bij iQ Makelaars Oost-Groningen gaan we graag voor jou aan de slag! Laat onze kennis en ervaring in jouw voordeel werken, en neem vandaag nog contact op met dé makelaar Winschoten.

Neem contact op

Aankoopmakelaar Winschoten

Ook het kopen van een woning is geen makkelijke klus. Hoe zorg je ervoor dat je jouw droomwoning kunt bemachtigen, zonder dat je hiervoor te veel betaalt? Jouw makelaar Winschoten adviseert je hierin graag. We staan aan je zijde tijdens de zoektocht, bezichtigingen onderhandelingen en contractuele afrondingen, zodat je altijd de juiste keuzes maakt. Dankzij onze flexibele werkwijze kun jij zelf bepalen welke zaken je zelf wilt regelen en wat je uit handen geeft. 

Bekijk ons woningaanbod

Contact | Makelaar Winschoten

Neem vrijblijvend contact op met dé makelaar in Winschoten, iQ Makelaars Oost-Groningen! We helpen je graag, met voor iedereen een persoonlijke aanpak.

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Oost-Groningen
Venne 112
9671 EW Winschoten 

E: oost-groningen@iqmakelaars.nl
T:  0597 - 726 866

0597 - 726 866

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen