iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.5 10
 
Winschoten, Venne 106
 

Venne 106 Winschoten

€ 319.500,-
k.k.
€ 319.500,-
k.k.
Venne 106 Winschoten
  • Typeoverige
  • Aangeboden sinds14-10-2023
  • Beschikbaarheid In overleg
Vraag bezichtiging aan

Omschrijving

Te koop: Venne 106 en 106a Winschoten

Heb je altijd al graag een eigen kapsalon willen runnen? Droom je ervan om in een sfeervolle omgeving bezig te zijn met je vak, je collega’s en je klanten?
Het pand aan de Venne 106 in Winschoten verschaft je daarvoor alle mogelijkheden en is al bijna 40 jaar in gebruik als een zeer goed bekendstaande kapsalon in het centrum van de stad Winschoten. De (verhuurde) bovenwoning (Venne 106a) maakt tevens onderdeel uit van het pand.

Winschoten, stad met stadsrechten al uit 1825 en hoofdplaats van de huidige gemeente Oldambt ,vervult een centrumfunctie voor de rest van Oost-Groningen. Na de stad Groningen is zij de tweede koopstad van de provincie met een enorm winkelaanbod voor zowel de regio als het aangrenzende Duitsland.
Winschoten als stad kent een aantal bijnamen, o.a.: ‘Molenstad’, vanwege de aanwezigheid van drie molens in het centrum en ‘Rozenstad’ vanwege de vele Rozenkwekers rondom de stad en het bekende Rosarium in het Stadspark.
Winschoten is een stad die vooral gekenmerkt wordt door haar levendige centrum met een veelheid aan winkels en horecagelegenheden langs en nabij de wandelpromenade. Verspreid over het centrum liggen mooie bezienswaardige panden zoals het stadhuis, fraaie eclectische villa's in het zuidelijk deel van de binnenstad en molens en kerken.
De stad heeft een verzorgingsgebied van ca. 80.000 mensen en trekt zowel bezoekers uit de regio als uit Duitsland. De actieve City Club Winschoten organiseert diverse activiteiten door het jaar heen om een bezoek aan de binnenstad van Winschoten aantrekkelijk te maken.
De grote publiekstrekkende evenementen, zoals bv. Adrillen en Waterbei, trekken meer dan duizenden extra bezoekers naar Winschoten.

De bereikbaarheid van Winschoten is uitstekend te noemen: door haar ligging aan de A7 zowel richting Groningen als naar Duitsland en de zeer goede bus- en treinverbindingen is de stad een knooppunt voor het verkeer en openbaar vervoer.

De kapsalon
Het warme en sfeervolle interieur van de kapsalon in combinatie met de in een aparte ruimte gelegen schoonheidssalon bieden een nieuwe exploitant alle mogelijkheden om gelijk goed van start te gaan. De kapsalon heeft 12 kappersstoelen, deels voorzien wasbakken. Daarnaast zijn er nog 4 haarwas-units. De schoonheidssalon is gevestigd in een separate ruimte en is daardoor zeer geschikt om op discrete wijze cliënten te behandelen.

Het geheel is zowel aan de buitenzijde als binnenkant goed onderhouden en het sfeervolle interieur verkeert in een prima staat.
Uiteraard kan het pand ook voor een andere bestemming worden gebruikt zoals b.v. winkel- en/of kantoorruimte, showroom of andere bedrijfsruimte. De kapsalon is eventueel ook te huur.

Indeling
De bedrijfsruimte is geheel gelegen op de begane grond (zie CAD-tekening).
De indeling is als volgt:
Entree met salon, receptie, wachtruimtes en koffiecorner. Ruimte voor de schoonheidssalon, met behandelstoel, spoelunit, separaat toilet en inbouwkasten. Een comfortabele en ruime, achterin de salon gelegen, pantry/personeelsruimte met separaat toilet en een af te sluiten kantoor- en magazijnruimte.

Het totale bruto vloeroppervlak (BVO) is 213 m2 en het totale verkoop vloeroppervlak (VVO) is 189 m2, e.e.a. conform het NEN 2580 meetrapport.
Parkeren is mogelijk op de openbare parkeerstroken vóór de kapsalon, op de dichtbij gelegen parkeerplaats achter de ‘Action’ en in de parkeergarage, gelegen op loopafstand van de kapsalon.

De bovenwoning
De ruime bovenwoning, met een eigen ingang aan de zijkant van het pand, is gelegen boven de gehele ruimte van de kapsalon, met o.a. een grote living, keuken, badkamer, slaapkamers en een zeer ruim dakterras met berging. Het dakterras is aan alle kanten omsloten en biedt daardoor zeer veel privacy.
De bovenwoning is op dit moment verhuurd, meer informatie hierover is op te vragen bij ons kantoor.

Meer

Neem contact op

Specificaties

Bouw

  • Type Overige
  • Bouwjaar 1927

Algemeen

  • Beschikbaarheid In overleg
Meer

Afbeeldingen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vraag bezichtiging aan

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Oost-Groningen
Venne 112
9671 EW Winschoten 

E: oost-groningen@iqmakelaars.nl
T:  0597 - 726 866

0597 - 726 866

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen