iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.5 10
 
Winschoten, Bosstraat 8
 

Bosstraat 8 Winschoten

  iQ Makelaars Winschoten, Bosstraat Verhuurd
Bosstraat 8 Winschoten
  • TypeHorecapand
  • Perceelgrootte223 m²
  • Aangeboden sinds03-06-2023
  • Beschikbaarheid Per direct
Vraag bezichtiging aan

Omschrijving

Restaurant aan de Bosstraat 8 in Winschoten

Altijd al de droom gehad om een eigen restaurant te beginnen? Het pand aan de Bosstraat 8 in Winschoten verschaft u daarvoor alle mogelijkheden!
Het pand is gedurende een lange periode in gebruik geweest als florerend en zeer goed bekendstaand ‘Grieks Specialiteiten Restaurant Rhodos’ in het centrum van de stad Winschoten en nu per direct beschikbaar!

Winschoten, stad met stadsrechten al uit 1825 en hoofdplaats van de huidige gemeente Oldambt ,vervult een centrumfunctie voor de rest van Oost-Groningen. Na de stad Groningen is zij de tweede koopstad van de provincie met een enorm winkelaanbod voor zowel de regio als het aangrenzende Duitsland.
Winschoten als stad kent een aantal bijnamen, o.a.‘Molenstad’, vanwege de aanwezigheid van drie molens in het centrum en ‘Rozenstad’ vanwege de vele Rozenkwekers rondom de stad en het bekende Rosarium in het Stadspark.
Winschoten is een stad die vooral gekenmerkt wordt door haar levendige centrum met een veelheid aan winkels en horecagelegenheden langs en nabij de wandelpromenade.
Verspreid over het centrum zijn er mooie bezienswaardige panden zoals het Stadhuis, fraaie eclectische villa's in het zuidelijk deel van de binnenstad en molens en kerken te bewonderen.
De stad heeft een verzorgingsgebied van ca. 80.000 mensen en trekt zowel bezoekers uit de regio als uit Duitsland.
De actieve ‘City Club Winschoten’ organiseert diverse activiteiten door het jaar heen om een bezoek aan de binnenstad van Winschoten aantrekkelijk te maken. De grote publiekstrekkende evenementen, zoals bv. Adrillen en Waterbei, trekken zelfs meer dan 100.000 bezoekers naar Winschoten.

De bereikbaarheid van Winschoten is uitstekend te noemen: door haar ligging aan de A7 zowel richting Groningen als naar Duitsland en de zeer goede bus- en treinverbindingen is de stad een knooppunt voor het verkeer en openbaar vervoer.

Het restaurant
Het warme en sfeervolle interieur, gecombineerd met een volledig ingerichte professionele keuken, bieden een nieuwe exploitant alle mogelijkheden om gelijk een nieuwe start te maken.
Het geheel is zowel aan de buitenkant als binnen goed onderhouden en verkeert in prima staat. Voor een nieuwe start zal uiteraard het een en ander gemoderniseerd en aangepast moeten worden naar eigen stijl en inzicht! De verhuurder is bereid hierin mee te denken.

Terras
Het bedrijf is geheel gelegen op de begane grond (zie de CAD-tekening en plattegronden).
Een bijzonder pluspunt is het prachtige besloten terras aan de achterzijde, bereikbaar via de openslaande deuren vanuit het restaurant. Dit terras biedt diverse mogelijkheden voor het lunchen of dineren in de buitenlucht en/of voor besloten partijen, zoals bv. een BBQ of een ‘haringparty’.

De indeling is als volgt:
Entree, restaurant (ca. 104 m2 VVO) en bar en achtergelegen pantry/keuken, portaal met toiletgroepen, magazijn, terras en buitenberging .

Totaal: ca. 223 m2 (BVO) en ca. 191 m2 (VVO)

Bijzonderheden
- Parkeren is mogelijk in het openbaar gebied en in de parkeergarage, gelegen op loopafstand van het restaurant.
- Metrage conform NEN 2580:2007NL en CAD tekening
- Een combinatie met het naastgelegen pand Bosstraat 10 (bv. afhaalrestaurant, horecawinkel of uitbreiding van het restaurant) behoort eventueel tot de mogelijkheden.

Meer

Neem contact op

Specificaties

Bouw

  • Soort Bedrijfspanden
  • Type Horecapand
  • Bouwjaar 1954

Algemeen

  • Beschikbaarheid Per direct

Afmetingen

  • Perceeloppervlakte 223 m²
Meer

Afbeeldingen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vraag bezichtiging aan

Vergelijkbaar aanbod

Winschoten
Bosstraat 8
Details
Winschoten
Venne 106
Details

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Oost-Groningen
Venne 112
9671 EW Winschoten 

E: oost-groningen@iqmakelaars.nl
T:  0597 - 726 866

0597 - 726 866

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen