iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.5 10

Huis verkopen Scheemda

Wil jij een huis verkopen in Scheemda? Dan ben je bij iQ Makelaars Oost-Groningen aan het juiste adres: wij hebben jarenlange ervaring op de woningmarkt in en om Scheemda! Bovendien werken wij altijd op basis van No Cure No Pay en bieden een gratis waardebepaling voor jouw woning aan.

Gratis waardebepaling woning

Als je een huis gaat verkopen in Scheemda wil je uiteraard een indicatie hebben van de verwachte verkoopprijs en verkooptijd. iQ Makelaars Oost-Groningen biedt je hier gratis advies over, middels een vrijblijvende waardebepaling van jouw woning. Onze ervaren makelaars kennen de woningmarkt in Scheemda als geen ander en stellen op onderbouwde wijze vast voor welke prijs jouw woning een realistische kans maakt om verkocht te worden. We kijken met onze waardebepaling niet alleen naar de kenmerken en bijzonderheden van jouw woning in Scheemda, maar doen uitgebreid onderzoek via verschillende methodes.

Verkoopproces

Wanneer iQ Makelaars helpt bij jouw huis verkopen in Scheemda volgen wij een duidelijk stappenplan. Wij creëren een mooie verkoopadvertentie door middel van professionele fotografie en aansprekende verkoopteksten. Vervolgens stellen we een unieke verkoopplanning op, waarin we ook de marketingstrategie en data voor bijvoorbeeld Open Huizen vastleggen. Als er na bezichtigingen een goed bod op jouw huis in Scheemda binnen komt, beginnen we aan de onderhandelingen. Is alles rond? Dan stellen we de koopovereenkomst op en gaan we met je mee naar de notaris! Een huis verkopen in Scheemda doe je samen met een betrouwbare verkoopmakelaar: iQ Makelaars Oost-Groningen.

Huis verkopen Scheemda? Neem contact op met iQ Makelaars Oost-Groningen!

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Oost-Groningen
Venne 112
9671 EW Winschoten 

E: oost-groningen@iqmakelaars.nl
T:  0597 - 726 866

0597 - 726 866

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen