Makelaar Spijk

Uw huis verkopen in Spijk? iQ Makelaars Oost-Groningen is uw makelaar in Spijk: wij kennen de lokale woningmarkt als geen ander! Spijk is een dorp in de provincie Groningen. Spijk is een gewilde locatie voor huizenzoekers: uw huis verkopen in Spijk doet u dan ook snel samen met iQ Makelaars Oost-Groningen!

Huis verkopen Spijk

Een betrouwbare makelaar in Spijk heeft u gevonden in iQ Makelaars: wij werken op basis van No Cure No Pay! Daarom zijn wij altijd gebaat bij een realistische vraagprijs en doen we er alles aan om uw woning voor een zo goed mogelijke prijs te verkopen. Een huis verkopen in Spijk is iets waarbij u hulp van een expert nodig heeft: onze makelaars hebben jarenlange ervaring en veel kennis van de lokale woningmarkt.

Gratis waardebepaling

Wat is uw huis of appartement waard en hoe lang gaat het duren voordat u hem echt verkoopt? Uw makelaar Spijk geeft u gratis advies; een vrijblijvende waardebepaling van uw woning. iQ Makelaars Oost-Groningen werkt op basis van No Cure No Pay: zo zijn wij net als u gebaat bij een realistische vraagprijs. Daarom kiest u voor huis verkopen in Spijk: iQ Makelaars Oost-Groningen! 

 

Wilt u contact met ons opnemen? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 

Verstuur

Contact

iQ Makelaars Oost-Groningen
Venne 112
9671 EW Winschoten 

E: oost-groningen@iqmakelaars.nl
T:  0597 - 726 866

0597 - 726 866

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen