Makelaar Slochteren

Bent u op zoek naar een makelaar in Slochteren? Dan hoeft u niet verder te zoeken: iQ Makelaars Oost-Groningen heeft veel ervaring als makelaar in dit prachtige dorp en helpt u dan ook graag met de verkoop of aankoop van uw huis.

No Cure No Pay

iQ Makelaars Oost-Groningen is uw moderne verkoopmakelaar in Slochteren die weet welke marketing uw woning nodig heeft om snel verkocht te worden. Wij brengen uw woning actief onder de aandacht van potentiele kopers door middel van moderne marketing, zowel offline als online. Uw woning wordt geplaatst op diverse woningwebsites met overzichtelijke en professionele foto’s en een overtuigende verkooptekst. Gecombineerd met onze No Cure No Pay werkwijze is iQ Makelaars Midden-Groningen dé makelaar voor uw woning in Slochteren.

Diverse koopwoningen

Slochteren kent diverse koopwoningen voor starters, gezinnen en eenpersoonshuishoudens. Een makelaar kan u hier zeer goed aan de juiste woning helpen! Zoekt u een eengezinswoning, een hoekwoning of een appartement? Dit biedt Slochteren allemaal, en dat in een prachtige omgeving. iQ Makelaars Oost-Groningen staat als makelaar aan uw zijde bij de verkoop van uw huis of het vinden van de juiste koopwoning in Slochteren.

iQ Makelaars Oost-Groningen helpt u graag bij het verkopen of bij de aankoop van een huis in Slochteren. Als makelaar hebben wij jarenlange ervaring en veel kennis van de lokale markt. Wij werken op basis van No Cure No Pay: neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Contact

iQ Makelaars Oost-Groningen
Venne 112
9671 EW Winschoten 

E: oost-groningen@iqmakelaars.nl
T:  0597 - 726 866

0597 - 726 866

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen