Huis verkopen Slochteren

Denkt u er over na om uw huis te verkopen in Slochteren? Dan hoeft u niet verder te zoeken: iQ Makelaars Midden-Groningen helpt u hier graag bij! Wij zijn een verkoopmakelaar die gespecialiseerd is op de lokale woningmarkt in Slochteren en omgeving. Door jarenlange ervaring weten wij precies hoe we uw huis snel verkopen.

No Cure No Pay

iQ Makelaars Midden-Groningen werkt altijd op basis van No Cure No Pay. Wij geven u gratis advies over huis verkopen Slochteren: hoe lang gaat het duren voordat u uw huis echt verkoopt? Door onze vrijblijvende, gratis waardebepaling krijgt u een indicatie van de realistische vraagprijs van uw huis in Slochteren. Omdat wij geen intrekkingskosten berekenen zijn wij net als u gebaat bij een eerlijke vraagprijs. We adviseren u altijd binnen 48 uur hierover.

Moderne verkoopmakelaar

Uw huis verkopen in Slochteren vraagt om een moderne verkoopmakelaar. iQ Makelaars Midden-Groningen weet welke marketing uw woning nodig heeft om snel verkocht te worden; wij brengen uw woning onder de aandacht van vele potentiele kopers door middel van moderne off- en online marketing. Door plaatsing op diverse woningwebsites, overzichtelijke en professionele foto’s en een overtuigende verkooptekst zal uw woning in de smaak vallen bij vele zoekers.

Wilt u uw huis verkopen in Slochteren? Schakel dan de hulp in van iQ Makelaars Midden-Groningen: uw verkoopmakelaar in Slochteren. Neem snel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een gratis waardebepaling. Wij komen hierop zo snel mogelijk bij u terug.

Contact

iQ Makelaars Oost-Groningen
Venne 112
9671 EW Winschoten 

E: oost-groningen@iqmakelaars.nl
T:  0597 - 726 866

0597 - 726 866

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen