Huis verkopen Siddeburen

Wilt u uw huis verkopen in Siddeburen? Kies dan voor kwaliteit: iQ Makelaars Midden-Groningen! Wij onderscheiden ons door snelheid in handelen, werken op zaterdag en moderne marketing voor uw woning. Onze makelaars weten welke marketing uw woning nodig heeft om snel verkocht te worden. U wordt geholpen door een makelaar die veel kennis heeft van de woningmarkt in Siddeburen. Uw belangen staan bij ons voorop: u krijgt onafhankelijk advies over de verkoopprijs en hoe u uw woning het beste verkoop-klaar maakt. Een huis verkopen in Siddeburen doet u samen met ons!

Styling en fotografie

iQ Makelaars Midden-Groningen geeft u gratis advies over het stylen van uw woning. Het rangschikken van uw meubels en het opbergen van kleine of persoonlijke spullen kan belangrijk zijn in de aantrekkelijkheid voor een potentiële koper. Ook kan het een goed idee zijn om de muren te sauzen, het voegwerk te witten en enkele malfuncties te vervangen in huis. Uiteraard is het enkel aan ons om advies te geven: u bepaalt helemaal zelf wat u doet. Onze makelaars maken professionele foto’s van uw woning in Siddeburen en zijn flexibel in de planning zodat dit op een overwegend zonnige dag gebeurt.

Marketing

iQ Makelaars Midden-Groningen doet veel aan online marketing voor uw woning. Om uw huis te verkopen in Siddeburen is een focus op online marketing nodig. Wij hebben aansluitingen met alle grote woningwebsites, zoals Funda, Jaap en Huislijn. Zo wordt uw woning prominent getoond aan potentiële kopers. Speciaal voor uw woning in Siddeburen wordt een Google campagne ingericht waarin gefocust wordt op de sterke punten van uw woning. Ook hebben we een handleiding voor een Facebook campagne voor uw huis en een Engels platform waarop we het object aanbieden aan expats.

Wilt u uw huis verkopen in Siddeburen? Dan bent u bij iQ Makelaars Midden-Groningen aan het juiste adres. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: uiteraard geheel vrijblijvend!

Contact

iQ Makelaars Oost-Groningen
Venne 112
9671 EW Winschoten 

E: oost-groningen@iqmakelaars.nl
T:  0597 - 726 866

0597 - 726 866

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen